Video produkcija i oglašavanje

Kvalitetno on-line oglašavanje kroz kratke, upečatljive video filmove (koje je, po mnogim stručnjacima, jedan od najefikasnijih načina suvremene web komunikacije s kupcima) više nije rezervirano samo za velike firme. Sada si profesionalnu video produkciju i video oglas mogu priuštiti i male obiteljske firme i obrti.

Profesionalno odrađen posao produkcije videa znači izlazak produkcijske ekipe u sastavu snimatelj i novinar na željeno odredište klijenta (najčešće u klijentov poslovni prostor) te snimanje u trajanju do tri sata. Klijent prilikom snimanja sa snimateljem dogovara plan snimanja te okvirni plan montaže snimljenog materijala. Poslovni subjekti često na snimkama žele prikazati kako uspješno obavljaju svoje usluge, što nude iz svog prodajnog asortimana i pohvaliti se poslovnim prostorom. Rječ direktora ili kratak intervju također je odličan dio video PR prezentacije.

Unutar jednog tjedna od snimanja, klijentu se isporučuje video film u trajanju od 1 do 3 minute. Klijent postaje vlasnik video oglasa te isti može samostalno koristiti za svoju prezentaciju - bilo na vlastitoj web stranici, bilo na marketinškim portalima bez ograničenja.

MojKvart.hr svojim klijentima uz profesionalnu produkciju pozicionira video na naslovnicu portala (u trajanju od najmanje mjesec dana) te stranice kategorije i podkategorije u kojoj se nalazi profilna stranica klijenta, kao i na profilnoj stranici na period godine dana.

Za više informacija, slobodno nam se obratite:

Idoneus d.o.o. - portal MojKvart.hr
Korisnička podrška:
tel: 01 / 244 25 25
fax: 01 / 244 25 26

Radno vrijeme: pon-pet 9-17h

Zatražite neobvezujuću ponudu

 • profesionalna video produkcija
 • snimanje poslovnog prostora, prodajnog asortimana, obavljanja usluga, intervjua, i sl.
 • 3 sata snimanja na terenu
 • profesionalna montaža
 • klijent dobiva video klip na neograničeno korištenje
 • pozicioniranje video snimke na naslovnicu najmanje 1 mjesec
 • pozicioniranje video snimke u kategoriju i podkategoriju najmanje 3 mjeseca
 • pozicioniranje video snimke na profilnu stranicu 1 godinu
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
Zatraži ponudu

Što klijenti misle o nama

 • Zbog desetogodišnjeg odličnog iskustva suradnje s portalom MojKvart preporučio bih svim uslužnim djelatnostima oglašavanje upravo preko tog portala zbog jednostavnosti i efikasnosti reklame. Izuzetno sam zadovoljan što mi je MojKvart omogućio vidljivost među potencijalnom klijentelom i stvorio prepoznatljivost Autoškole Danko.

  Danko OvničevićAuto škola Danko
 • Oglašavanje na portalu MojKvart pomoglo je u izgradnji našeg branda te su se, s vremenom, naš MojKvart profil i web stranica uspjeli plasirati na prvu stranicu Google-a. Kroz godine suradnje MojKvart se pokazao kao dobar dodatak našem marketingu te ćemo ostati dio portala još dugo.

  Orhan FajkovićREGRAV
 • Često sam spriječena uređivati svoj profil na portalu i zato mi jako puno znači što me Vaša korisnička podrška često kontaktira. Oni za mene naprave sve ono što ja ne mogu! Ako nešto nije dobro složeno, ako ja želim nešto dodati ili ako samo žele provjeriti je li sve uredu, oni me nazovu i uvijek se maksimalno trude da profil bude savršen i da od njega imam koristi. Njihovi pozivi jako su mi korisni i zahvalna sam im što se toliko trude,

  GordanaFoto studio Ed foto
 • Sve pohvale za ljubazne djelatnike portala MojKvart.hr. Portal je doprinio povećanju prodaje usluga salona u znatnoj mjeri. Naša vidljivost na internetu je mnogo veća nego prije oglašavanja a time i broj novih klijenata. Korisnička podrška dostupna za sve upite i informacije. Naša topla preporuka za sve male i srednje poduzetnike.

  IgorFrizerski salon "Loknica"
 • Portal MojKvart je omogućio ljudima koji ne znaju za nas da pronađu naše usluge na Google tražilici te vide kako i na koji način radimo. Sviđa mi se jednostavnost samostalnog dodavanja sadržaja i njihovo objavljivanje.

  LukaOSNOVNA MONTESSORI ŠKOLA BARUNICE DEDEE VRANYCZANY
 • Oglašavanje na portalu MojKvart donijelo nam je bolju poziciju na Google-u, što je nama vrlo važno jer ciljani klijenti lako dolaze do nas. Profil je jednostavan i pregledan te klijenti mogu brzo pronaći našu ponudu i kontakt podatke. Jednostavnost i efikasnost portala razlog je naše dugogodišnje suradnje i vjerujemo da ćemo se još dugo ovdje zadržati.

  Denis MrčelaFABULA DE FORMA d.o.o.
 • Portal MojKvart omogućio je korisnicima koji traže specifične tehnike u fizioterapiji kao što su Schroth i DNS metoda da nas lakše pronađu. Zadovoljni smo što nas se na Google-u može pronaći samo prema specifičnim pojmovima koje smo istaknuli na našem profilu, što uvelike povećava broj relevantnih upita.

  JasnaCENTAR MANUALNIH TEHNIKA - fizikalna terapija, Schroth metoda, DNS metoda
 • Od početka suradnje s poslovnom tražilicom MojKvart zamijetili smo osjetan porast interesa i poziva za naše usluge. Stoga kao višegodišnji klijent možemo samo preporučiti MojKvart kao najbolji omjer ULOŽENOG pa DOBIVENOG... I gradimo suradnju i dalje.

  Rene ŠvajgerDERATIZACIJA, DEZINSEKCIJA I DEŽURSTVO
 • Godinama surađujem s portalom MojKvart na obostrano zadovoljstvo. Ono što bih ja prvenstveno istaknuo jest da sam jako zadovoljan ljudskim odnosima. Rad sa zaposlenicima portala jako je ugodan i prijateljski. Od usluga redovno koristim popuste u ponudama te sam s ekipom portala MojKvart snimio promo video.

  DanijelServis za čišćenje objekata i sagova
 • Naša suradnja traje već godinama i izuzetno sam zadovoljan s pruženim uslugama. Potencijalni klijenti mogu vrlo lako pronaći informacije o nama i našim uslugama. Veliki broj poziva na dnevnoj bazi nam to i potvrđuje.

  Josip Restauratorska radionica Lukinović Split
 • Portal MojKvart idealan je za male poduzetnike poput mene, jer ovim putem mogu na jednostavan način istaknuti svoje proizvode i usluge. Također, uvijek mogu računati na pomoć stručnih djelatnika portala koji svoj posao obavljaju detaljno i profesionalno.

  Krišto GoranRIM - usluge zavarivanja
 • Portalu MojKvart svoje povjerenje poklanjamo još od 2014. godine jer nam svojom brigom i redovnim uređivanjem profila znatno olakšavaju poslovanje. Sadržaj je uvijek napisan stručno, ali i dovoljno jednostavno kako bi se što lakše približili čitatelju. Profesionalna usluga, koja je za razinu bolja od ostalih koje su nam se nudile, razlog je zašto je MojKvart već godinama naš prvi odabir.

  Davor RibičićPrivatna praksa fizikalne terapije Davor Ribičić
 • Suradnju s portalom MojKvart počinjemo davne 2012. godine kada smo odlučili da je našoj tvrtki potreban dodatan oblik oglašavanja. Ubrzo nakon uključenja na portal shvatili smo da je to bio idealan odabir čime smo dobili kvalitetnu i profesionalnu uslugu, jednostavnost korištenja alata koje pruža portal te transparentno poslovanje.

  Dina ASTA YACHTING MARINA DALMACIJA SUKOŠAN
 • Portalu MojKvart priključujemo se davne 2011. godine i kroz godine prisustva na portalu stekli smo mnoge klijente koji su lakše došli do naših usluga. Djelatnici nam pomažu svojim sugestijama i savjetima kako najbolje predstaviti svoj posao i uslugu.

  DenisGRAĐEVINSKI OBRT "DENO"
 • Preporuka je glavni kanal kojim dolazimo do klijenata, a visoka kvaliteta usluga omogućila nam je da uspješno poslujemo više od 27 godina. Ulaganje u marketing neizostavan je dio za svako poduzeće, a da ne krene loše treba reklamirati.

  MilenaPeta Avenija
 • S portalom MojKvart surađujemo već više od dvije godine i primijetili smo osjetno veći broj pacijentica otkad smo se odlučili na ovaj način oglašavanja. Izuzetno smo zadovoljni portalom i njegovim načinom rada te se nadamo dugoj suradnji.

  dr HećimovićPrivatna ginekološka ordinacija dr. Neven Hećimović
 • Zadovoljna sam oglašavanjem na portalu jer mi pruža mogućnost da jednostavno sama objavljujem ponude koje imam u cvjećarnici, i na vrlo jednostavan način potencijalne klijente informiram o svim akcijama i popustima koje imam.

  ANKICACvjećarnica MIMOZA Karlovac
 • Preko portala MojKvart.hr povećali smo popunjenost smještajnih kapaciteta u apartmanu. Za razliku od prethodnih godina, portal nam je pomogao da se sa sezonske ponude prebacimo na cjelogodišnje poslovanje. Preporuka za svakog ozbiljnog iznajmljivača na kontinentu i obali.

  IgorApartman TEUTA Zagreb
 • U današnje vrijeme samo prisustvo na internetu je neophodno. Oglašavanjem na internetu smo postigli da kupci saznaju za nas. Kako smo mali kvartovski dućan electronic opremom oglašavanje na portalu MojKvart nam je omogućilo da svoju raznoliku ponudu približimo kupcima.

  Adi HuskićElectronic Shop Jarun-eAdi
 • Portal MojKvart.hr nam je od velike važnosti budući da zbilja veliki broj upita i poziva dobivamo od ljudi koji su nas pronašli putem ovog kanala, zbog čega smo zahvalni.

  Elena CVJEĆARNICA ELMA - MARKOVO POLJE, SESVETE, ZAGREB
 • Iznimno sam zadovoljan s oglašavanjem na portalu MojKvart i definitivno je idealna vrsta marketinga za male poduzetnike. Zahvaljujući oglašavanju na portalu imamo puno posla te smo popunili sve termine unaprijed.

  NemanjaMAČARMONT d.o.o.
 • Prisustvom na portalu olakšavamo svojim klijentima lakši dolazak do naših usluga. Portal MojKvart je odlično mjesto za oglašavanje malih poduzeća i obrta kojima je potrebna pomoć pri predstavljanju proizvoda i usluga.

  DRAGOALUMETAL obrt za bravarsku djelatnost
 • Našim dugogodišnjim prisustvom na portalu stekli smo izvrsnu poziciju na Google tražilici gdje se često nalazimo na prvoj stranici rezultata. Ljudi nas lako pronalaze na internetu što je dovelo i do stjecanja novih klijenata. MojKvart nam se pokazao kao dobar odabir za oglašavanje i sigurno ćemo našu suradnju nastaviti još dugo.

  Danijel ŽivčićFaboola - kožna galanterija
 • Godinama surađujemo s portalom MojKvart na obostrano zadovoljstvo. Oglašavanjem na portalu klijenti iz kvarta nas lako pronalaze te im tako olakšavamo lakši dolazak do naših usluga. Odlično je mjesto za oglašavanje malih poduzeća i obrta.

  Tomislav PotočićGRAFIKA POTOČIĆ
 • Uz preporuku, koja je glavni kanal kojim klijenti dolaze do nas, svakako je bitna i prisutnost na internetu odnosno oglašavanje putem interneta. Portal MojKvart svakako je idealan način oglašavanja.

  dr.sc. Silvija Rakočević dr.vet.med.GOLDI VETERINARSKA AMBULANTA
 • Iznimno sam zadovoljna portalom MojKvart i našom dugogodišnjom suradnjom. Ističem jednostavnost uređivanja profila i lokalno djelovanje, što je meni najbitnije.

  Jasminka BilićSpecijalistička dermatovenerološka ordinacija dr. Jasminka Bilić
 • Jako sam zadovoljna uslugama portala MojKvart. Pridonio je našoj poziciji na internetu. Puno klijenata saznalo je za naše usluge upravo zahvaljujući portalu MojKvart.

  MarijanaOBRT ZA DEKORACIJE I USLUGE DALIA
 • Jedna od nama važnijih karakteristika portala MojKvart je dobra pozicija na Google-u. MojKvart omogućuje potencijalnim klijentima da lako dođu do nas i naše web stranice što je pozitivno utjecalo na naše poslovanje. Sam profil je pregledan i sadrži sve potrebne informacije, a posebno nam se sviđa što je uređivanje profila jednostavno i sami možemo dodavati novosti u bilo koje doba

  Štefan ArtinoArtino
 • Uključenjem na portal MojKvart kroz godine dobio sam visoku poziciju na Google tražilici što se ujedno odrazilo i na poboljšanje poslovanja. Posebno ističem jednostavnost upravljanja i dodavanja materijala na profil, a ako novosti ne stignem objaviti sam, na raspolaganju mi uvijek stoje djelatnici portala.

  Željko KomadinaNEONET d.o.o.
 • Cilj priključivanja portalu MojKvart bio nam je da potencijalni klijenti lakše dođu do naših usluga, što je i ostvareno. Posebno ističemo jednostavan pristup svom profilu te njegovo lako uređivanje što nam je u kombinaciji s ljubaznim referentom i redovnom korisničkom podrškom omogućilo dobre rezultate.

  Anita Frigo Pivčević - servis auto klima
 • Kako bi približili i pojasnili raznolikost naših usluga pacijentima uključili smo se na portal MojKvart. To je odličan način na koji ljudi dolaze do korisnih informacija o nama, preporučuju nas prijateljima, rodbini i poznanicima. Povećali smo broj novih pacijenata i podsjetili naše pacijente iz kvarta i šire regije na redovite kontrole i besplatne preglede. To je bila odlična poslovna odluka. Mogućnost pretraživanja po ključnim riječima izvrsno je rješenje, a svakodnevno objavljivanje ponuda omogućuje nam informirati pacijente o novostima u našoj ordinaciji. Portal je profesionalno napravljen, ima velike mogućnosti oglašavanja i iz godine u godinu nudi sve više. Praktičan je za korištenje, a profesionalnost djelatnika olakšava našu dobru suradnju.

  Maja Mimica dr.med.dent.& dr. medStomatološka ordinacija Mimica
 • Jako sam zadovoljna suradnjom s portalom MojKvart koja traje godinama. Podrška portala MojKvart nama, malim poduzetnicima neprocjenjiva je, zaista se osjećamo jačima i većima uz njih!

  MarijanaGOSPINA TRAVA
 • Praksa je pokazala da je dosta ljudi saznalo za moje usluge zahvaljujući portalu MojKvart te se naposljetku i javilo. Svakako sam zadovoljan uslugama koje pružaju.

  Ranko ELEKTROTEHNIČKI OBRT - SERVIS R. H. FRIGO ,
 • Za svako poduzeće bitno je da misli i na svoj marketing i na predstavljanje svojih proizvoda i usluga široj populaciji. Suradnja s portalom MojKvart je svakako pridonijela napretku našeg poslovanja te su nas zahvaljujući portalu pronašli novi kupci zainteresirani za naša rasvjetna rješenja.

  StipePOLUX
 • Osoblje portala MojKvart je vrlo ljubazno i strpljivo. Svakako sam zadovoljan našom suradnjom.

  dr. Klakučer DubravkoKLAKUČER DR.DUBRAVKO PRIVATNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA
 • Mali poduzetnici, poput mene, imaju dvije mogućnosti oglašavanja - da samostalno uređuju i vode svoje stranice što iziskuje puno vremena ili da to prepuste drugima. Za moje poduzeće se druga opcija pokazala jako dobra jer se sam ne bih mogao tako dobro plasirati.

  LorencoSAILOR
 • Kao dugogodišnjem korisniku portala MojKvart, sviđa mi se što me kupci puno lakše mogu naći preko interneta. Isto tako, sviđa mi se što korisnička podrška brine o mojim objavama jer nemam puno vremena da sam brinem o njima.

  KristijanK.M.C. - PROM
 • Portal je dobar način da pacijenti saznaju informacije o liječniku, klinici i pregledima. Na taj način pacijenti puno brže dobivaju potrebne informacije te lakše stupaju u kontakt s nama.

  doc. dr. sc. Marko Dražen Mimica, prim. dr. med.Ginekološka poliklinika GYNENOVA
 • S oglašivačem MojKvart surađujem niz godina i zadovoljna sam budući da ima vrlo preglednu i atraktivno dizajniranu stranicu. Kategorije po kojima se pretražuje su logične i cijeli je portal vrlo transparentan. Prednost je što vlastiti oglas mogu sama uređivati i unositi promjene i novosti kad god to želim.

  Smokvina B.Psiholog Rijeka-Savjetovalište Smokvina
 • Odlična pomoć građanima u traženju pravne pomoći. Hvala na suradnji!

  Mišo ŽivaljićODVJETNIČKI URED MIŠO ŽIVALJIĆ
 • Suradnja s portalom MojKvart pružila je ljudima u našoj blizini potrebne informacije o našim proizvodima kao što su veliki izbor zamjenskih tonera i tinti. Zadovoljan sam što mi je portal MojKvart omogućio da naši klijenti lakše dolaze do naših proizvoda putem Google tražilice.

  Mario PetrovićTONER OUTLET - Zamjenski Toneri za sve vrste printera
 • Ono najbitnije što želim istaknuti je profesionalan pristup portala MojKvart prema poslu i prema nama kao klijentima što je doprinijelo većoj ozbiljnosti naše tvrtke. Preko portala smo dobili više upita i posla vezano uz naše usluge proizvodnje zaštite od sunca i namještaja po mjeri visoke kvalitete, tako da slobodno možemo reći da su i naši klijenti prepoznali kvalitetu naših usluga.

  DominikRoletar i stolar
 • U svom profilu na portalu MojKvart istaknuli smo naše usluge servisa i popravka računala i računalne opreme te tako olakšali našim potencijalnim klijentima brži pronalazak naših usluga kako na portalu tako i na samoj Google tražilici. Suradnja s portalom nam je privukla mnoge nove klijente te nam tako omogućila razvijanje posla.

  Alessandro ReinerAurora servis
 • Prisustvom na portalu znatno se poboljšala vidljivost naših usluga na Google tražilici što nam je dovelo mnogo novih klijenata. Jednostavnom komunikacijom s djelatnicima i redovnim osvježavanjem profila dolazimo do boljih rezultata.

  Karla KatalinićCAROLUS - prijevodi Split
 • Od kad surađujemo s portalom MojKvart poboljšala se vidljivost i pozicija naše web stranice na tražilici Google-a. Odlično mi je to što portal djeluje na temelju lokacije i djelatnosti te tako klijenti iz Splita i okolice lakše dolaze do naših usluga i proizvoda.

  Nina VuletićBIJELI DOM d.o.o.
 • Dugogodišnjom suradnjom s portalom MojKvart.hr omogućeno nam je dodatno predstavljanje proizvoda koje nudimo našim klijentima na internetu. Zadovoljni smo uslugom i korisničkom podrškom koja nam je uvijek dostupna.

  Ognjen ErgićSVETO TRGOVINA
 • Zadovoljan sam suradnjom s portalom MojKvart. To je dobar način da stranke saznaju za moje usluge.

  KrunoslavELEOS
 • Vrlo smo zadovoljni uslugama koje portal pruža, godinama surađujemo te je mnogo klijenata saznalo za naše usluge putem portala MojKvart.

  IvankaHitne intervencije - odštopavanja
 • Dugogodišnje zadovoljstvo portalom MojKvart.hr mogu zahvaliti ljubaznim djelatnicima koji su sa svojim sugestijama uvijek spremni pomoći. Uvelike su nam oslobodili vrijeme da se posvetimo poslu, a oni uvijek ažurno vode i obnavljaju naš profil trenutnim aktualnostima.

  Denis OžegovićCentar za obrazovanje odraslih EX CATHEDRA i Autoškola HAJDUK
 • Sa zadovoljstvom već dugi niz godina surađujem s portalom MojKvart koji se pokazao kao odlično rješenje za dodatnu promociju naših proizvoda. Zahvaljujući našem dugogodišnjem prisustvu na portalu MojKvart poboljšala se i naša pozicija na Google tražilici.

  MijoCRO Corner
 • Pružanje računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga nije jednostavno oglašavati te sam kao rješenje izabrala portal mojkvart kao jedino mjesto gdje potencijalni klijenti saznaju za moje usluge.

  TatjanaINDUCO
 • U svakom slučaju je dobro za svako poduzeće da se oglašava te da njegove usluge klijenti mogu pronaći i na internetu.

  NikolaKVIL
 • Zadovoljna sam uslugama portala MojKvart. Od kada se oglašavam preko portala, klijenti iz mog kvarta me lakše nalaze, saznaju za mene i moje usluge.

  SnježanaTrgovina BOOM
 • Izuzetno sam zadovoljna uslugom koju pruža portal MojKvart. Od kada koristim njihove usluge, imam najbolju poziciju oglašavanja na webu. Također, koncept oglašavanja je napravljen na način da potencijalni klijenti na najjednostavniji način dođu do tražene usluge. Djelatnici portala su izuzetno pristupačni i spremni pomoći nama koji se oglašavamo u svakome trenutku. Zasigurno ću i u budućnosti nastaviti koristiti usluge oglašavanja na portalu MojKvart, jer je to za prirodu mojeg posla, najbolji način oglašavanja, kojeg bi iskreno preporučila svima koji žele oglasiti svoju djelatnost na webu.

  Željka ŠarčevićSudski tumač
 • Otvaranje stranice na portalu bila je dobra poslovna odluka jer smo povečali broj novih pacijenata, ne samo iz kvarta već i iz šire regije. Vrlo je profesionalno napravljen, praktičan za korištenje i daje puno mogučnosti za pristup tržištu.

  Vlatka CiskVeterinarska ambulanta "Ljubimac"
 • Hvala VAM na korisnim savjetima kao i na promociji našeg salona. Vaš web je do sada naš najjbolji marketinški potez... Sve pohvale i samo nastavite tako! Naše preporuke budućim korisnicima. Sretno!

  Manuela Pall"Studio Larimar"
 • S portalom MojKvart surađujem dvije godine. Zadovoljna sam odazivom, indeksacijom na Google-u i uslugom.

  Ljerka VargekKnjigovodstvo "Pro Akti"
 • Oglašavajući se na portalu MojKvart uspjela sam povečati svoj posao i bolje upoznati ljude s našim uslugama i ponudama. Uspjela sam da mi salon dobije na popularnosti, a posječenost je zaista izvrsna. Radujem se daljnjoj suradnji i veselim se svakom novom klijentu. Portalu MojKvart,hvala što su te izmislili !!!

  Marina StanićFrizerski salon "Marina"
 • Suradnjom s portalom MojKvart podižem svoju web stranicu i dodatno ističem svoje usluge i popuste. Time olakšavam potencijalnim klijentima dolazak do naših usluga.

  Sanja FAGOS RAČUNOVODSTVO
 • Kao dugogodišnjem korisniku portala MojKvart ističem jednostavnost upravljanja sadržajem te korisničku podršku koja brine o našem profilu kada mi nemamo vremena. Prisutnost na portalu svakako doprinosi našem poslovanju.

  KsenijaBAJER d.o.o.
 • Brigu o svom profilu na portalu MojKvart s povjerenjem prepuštamo ljubaznim djelatnicima kojima je naše zadovoljstvo na prvom mjestu. Svojim ažurnim radom u kratkom roku objavljuju sve što im dostavimo i time štede naše vrijeme.

  MelitaPoliklinika SVEČNJAK
 • Naglašavam da je MojKvart pomogao u predstavljanju naše djelatnosti širem auditoriju, kao i u tome da nam je želja prenijeti taj kreativni impuls koji nas tjera dalje i koji bi nas učinio prepoznatljivima kod sadašnjih, a i budućih zadovoljih klijenata.

  AMBROZEmmanuel zlatarna
 • Poslovna tražilica MojKvart.hr doprinijela je predstavljanju moje tvrtke na internetu na način da je omogućila i olakšala prvenstveno pristup fizičkim osobama, kvartovskim stanovnicima i susjedima, prvom koraku u realizaciji njihovih stambenih želja.

  Lea Lončarević ŽibretUred ovlaštene arhitektice Lea Lončarević Žibret
 • Priključenjem portalu MojKvart dobio sam mnoge nove klijente koji su lakše došli do mojih odvjetničkih usluga. Iznimno sam zadovoljan omjerom cijene i kvalitete usluge koje dobivam samim prisutstvom na portalu.

  ILIJA BOIĆOdvjetnik Ilija Boić
 • Predstavljanje naše tvrtke na Vašoj poslovnoj tražilici MojKvart doprinijelo je većoj posjećenosti naše web stranice što je ujedno dovelo i do boljih prodajnih rezultata grijaćih ploča.

  IvaMramoterm