OCIJENI

HELLA TENDE

Objavljeno: 13.3.2020. 11:11

Tende su idealan funkcionalan i estetski dodatak vašem prostoru te pružaju jedinstven doživljaj ambijentu danju, ali i nakon zalaska sunca.

Tvrtka HELLA nudi kreativan i individualan pristup izradi tendi te se uz veliki broj dodatnih opcija prilagođava svakoj arhitekturi. Želite li svoj prostor osvježiti mediteranskim štihom, alpskom postojanošću ili pak urbanim dekorom, izborom HELLA tendi to možete i postići.Ukoliko želite jednostavno rješenje za sjenu na otvorenome, za vas je idealna vrsta otvorenih tendi. Međutim, njih je moguće montirati jedino ako imate nadstrešnicu ili balkon, a montiraju se ispod nadstrešnica. Rađene su po mjeri, a pogon može biti ručicom ili motorom. Uz to, HELLA kolekcija platna nudi preko 200 različitih uzoraka, a za dodatni komfor dostupni su uređaji za nadziranje vjetra i sunca, kao i senzori za kišu.

Osim toga, HELLA vam nudi mogućnost izbora poluotvorenih tendi, koje nisu usmjerene na zaštitu nadstrešnica ili balkona. Iako su poluotvorene, omogućavaju dobru zaštitu od vremenskih (ne)prilika.Ako otvorene i poluotvorene tende nisu nešto što možete ukomponirati u vaš prostor, nudimo i izbor izrade kasetnih tendi. Za razliku od spomenutih, otvorenih i poluotvorenih tendi, kasetne tende su idealno sjenilo zaštićeno sa svih strana. HELLA kasetne tende su u uvučenom stanju sa svih strana zaštićene od vjetra i vremenskih prilika te se mogu slobodno postaviti na fasadu.Pergola tende pogodna su zaštita za otvoreni životni prostor, a dobra su zaštita od ljetne vrućine i iznenadnog pljuska. Različite varijante pergola tendi osvježit će izgled vašeg prostora i dati mu mediteranski ugođaj i osjećaj slobode.

Pružite sebi životni prostor na otvorenom sa stilom uz Hella tende izrađene po mjeri!

OCIJENI