OCIJENI

Selite u inozemstvo?

Objavljeno: 10.4.2020. 13:11Globalizacija izravno utječe na selidbu i kretanje stanovništva po cijelom svijetu. Bilo da se radi o privremenom ili trajnom  iseljavanju, jedan od prvih koraka koji nije moguće zaobići jest pripremiti svu potrebnu dokumentaciju i dati ju na prevođenje po sudskom tumaču jer će samo sudski ovjerene isprave biti priznate u inozemstvu.

Što to znači? Prilikom selidbe u drugu državu, nadležna tijela u inozemstvu tražit će vas na uvid ovjerenu diplomu, svjedodžbu, rodni list, uvjerenje o nekažnjavanju ne samo za vas već i vaše bližnje. Ovjerena dokumentacija uvelike vam pomaže pronaći posao za koji ste kvalificirani i obrazovani. Ako imate djecu, bit će potrebno dati na prevođenje njihovu školsku dokumentaciju  kako bi ona bezbrižno nastavila obrazovanje u inozemstvu. Za sve navedeno potrebna vam je usluga sudskog tumača. Samo sudski tumač jamči sadržajnu, stilističku i terminološku usklađenost prijevoda sa specifičnostima izvornog teksta. Nadalje, ne morate brinuti o nesukladnostima i pogreškama u ovjerenom prijevodu jer Vaši dokumenti prolaze kroz nekoliko faza lektoriranja kojima se izbjegavaju sve moguće pogreške.

Ured Intelekt vrši usluge sudskih prijevoda vezanih za Vaš odlazak u inozemstvo. Naši ovlašteni sudski tumači prijevode na engleski, njemački, hrvatski jezik, češki, ruski, slovački i srpski jezik sljedećih dokumenata:

  • Svjedodžbe i diplome
  • Rodni listovi
  • Uvjerenja o nekažnjavanju
  • Izvatci iz sudskog registra
  • Poslovni ugovori
  • Natječajna dokumentacija
  • OstaloIntelekt je na tržištu prisutan od 2003., a bogato iskustvo njegovi su sudski tumači i prevoditelji stjecali radeći i na domaćem i inozemnom tržištu u okviru EU projekata i projekata privatnih i javnih organizacija. Neki od naših klijenata uključuju Svjetsku Banku, UNHCR, USAID, UNDP, GTZ GmbH, SAFEGE, DS Smith, Transparency International Hrvatska, Ericsson Nikola Tesla d.d., HGK, Hrvatski telekom d.d., HEP-ESCO d.o.o. itd.

Poštujemo rokove, brzi smo i jamčimo kvalitetnu isporuku uz poštivanje stručne terminologije i duha jezika.

Rado vam stojimo na raspolaganju kod svih upita te smo voljni odobriti vam popust kod svih vrsta dokumenata jer radimo prema načelu savjesnog poslovnog vodstva.

Pogodnost: Na ovjerene prijevode vam odobravamo popust od 15 i više %!.

Za sve vaše upite i zahtjeve stojimo vam na raspolaganju te vas pozivamo da nam se javite na

KONTAKT:
Telefon: +385 91 78 22 581
E-mail: info@intelekt-prevodjenje.hr
Web: http://www.intelekt-prevodjenje.hr/
LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/christina-sekeres/


OCIJENI