OCIJENI

Program osposobljavanja za masera

0 pregleda/dan | Objavljeno: 01.05.2020. 19:47

ZAŠTO ZAVRŠITI BAŠ OVAJ PROGRAM?

Zapošljivost – osposobljavanje polaznika za samostalno obavljanje poslova masera, što im omogućava konkurentnost na tržištu rada s obzirom na kompetencije u ostvarivanju početnog zaposlenja

Potrebe regionalnog i lokalnog okruženja – Vukovarsko-srijemska županija je područje u kojemu su prisutne usluge masaže kao jedna od ponuda hotela i sve veći broj salona za masažu i druge slične usluge.

http://www.andragog.hr/programi/fizioterapeutski-tehnicar/

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5515 874 01 5515 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI