OCIJENI

Dentalni implantati u Ordinaciji dentalne medicine Silva Jonjić - Ahel

Objavljeno: 3.3.2020. 9:55

Koliko god se trendovi u industriji ljepote mjenjali, jedno je sigurno - lijep osmijeh nikada ne izlazi iz mode. Istraživanja su pokazala kako je upravo on prvo što primjetimo prilikom upoznavanja druge osobe, zbog čega su pravilni i lijepi zubi kroz čitavu povijest održali status najvažnijeg fizičkog aduta čovjeka. Zbog njegove estetske i funkcionalne važnosti, nedostatak ili oštećenja zuba može imati snažan utjecaj na samopouzdanje osobe i na taj način narušavati kvalitetu društvenog života. Stomatologija je orijentirana na rješavanje ovog problema od samog nastanka znanosti, a donedavno su jedino rješenje bile mobilne proteze koje su sa sobom donosile brojne poteškoće za pacijenta - mogućnost ispadanja proteze samo je jedna od njih.Na sreću, grana dentalne medicine koja je doživjela najveći razvoj i napredak, upravo je estetska stomatologija. U posljednjih 20 godina postala su dostupna brojna rješenja uz pomoću koji svatko možete ostvariti san o besprijekornom osmijehu, neovisno o težini dentalnog stanja. Iz mase protetskih rješenja i noviteta, jedna tehnika se najviše izdvaja prema svojoj kvaliteti - a to su dentalni implantati.

Dentalni implantati predstavljaju vrhunac razvoja i napredovanja u stomatologiji. Svojom estetikom i funkcionalnošću u potpunosti imitiraju prirodni zub, što ga čini idealnim rješenjem za nadomještanje izgubljenih ili oštećenih zubi. Pomoću njih se rješavaju čak i najteži slučajevi bezubosti čeljusti. Ipak, treba imati na umu nekoliko čimbenika ključnih za uspješnu terapiju.Prilikom odabira stomatologa kojemu ćete povjeriti svoj osmijeh, ne zanemarujte važnost radnog iskustva i obrazovanja. Želite biti sigurni kako ste se obratiili pouzdanom stručnjaku koji će vam, zahvaljujući svom znanju i edukacijama, pružiti osmijeh o kakvom ste sanjali. Osim toga, imajte na umu kako manja cijena zahvata podrazumijeva i lošiju kvalitetu. U cijenu ipak ulaze materijali koji se koriste prilikom zahvata, a ako su materijali nekvalitetni - isti takvi su i rezultati. Također, važni su redoviti stomatološki pregledi kroz narednih pet godina, kako bi se održala kvaliteta rada.

Sve navedene uvjete pronaći ćete u Ordinaciji dentalne medicine Silva Jonjić - Ahel dr.med.dent. Zahvaljujući bogatom dugogodišnjem iskustvu i uporabi suvremene stomatološke opreme, velikom broju pacijenata omogućili smo osmijeh o kakvom su sanjali. Naš stomatološki tim okuplja vrhunske stručnjake koji znaju što je potrebno za postizanje savršenih zubi. Obratite nam se i pronađite sva rješenja za svoj osmijeh - na jednom mjestu!

OCIJENI